U bent hier: Home  »  Blog  »  #Ikstavoorverzoening De Verzoendag 2018
Bekijk alle blogberichten

#Ikstavoorverzoening De Verzoendag 2018

Op 24 maart organiseert #Ikstavoorverzoening De Verzoendag 2018.
Mediation Groep Oost-Nederland doet daar aan mee op haar kantoor in het Dru-complex in Ulft  


Op verschillende plaatsen in Nederland, zitten op zaterdag 24 maart tussen 10.00 - 17.00 uur, mediators belangeloos klaar om mensen met een conflict te helpen naar de eerste stappen van verzoening.
 

Meer harmonie, meer acceptatie, minder verharding, minder haat, meer verbroedering en meer liefde de sleutelwoorden van de Verzoendag 2018. De Verzoengesprekken vormen tevens een laagdrempelige manier om meer bekendheid te geven aan mediation als oplossing voor conflictsituaties. Aanmelden voor een kosteloos Verzoengesprek kan via www.http://bit.ly/2BQihKO.

De Verzoensteen voor een kettingreactie

Ingemar Francisca, initiatiefnemer van De Verzoendag 2018: “Een betere samenleving begint bij ons persoonlijk, thuis, in de buurt en op het werk. Zo verspreidt respect, liefde, acceptatie, begrip, vergeving en een verzoenende grondhouding zich als een olievlek binnen de gehele maatschappij. En daar wil ik mijn steentje aan bijdragen want onze maatschappij heeft het hard nodig! Aan het einde van elk verzoengesprek krijgen de mensen, die de eerste stap wil zetten naar vergeving, vergiffenis vragen, verzoenen en het voorbij gaan van schaamte, twee verzoenstenen overhandigd van de mediators. Een steen die het hart en hoofd zal prikkelen. Ik wil hiermee een kettingreactie van verzoening te ontketenenen.

Promotievideo #Ikstavoorverzoening

Over #Ikstavoorverzoening en Ingemar Francisca

In 2013 is Ingemar Francisca begonnen met de campagne #Ikstavoorverzoening om een beweging van vergeving te starten. In haar werk als mediator wordt ze dagelijks geconfronteerd met de grote hoeveelheid haat en wrok die er leeft bij mensen in de samenleving. Daar wil zij iets aan doen. #Ikstavoorverzoening richt zich op het bevorderen en stimuleren van maatschappelijke verzoening. Na het succes van De Verzoendag 2014 en 2015 en de andere activiteiten in het kader van deze campagne, is Ingemar Francisca nu ook weer gepassioneerd aan het werk met de voorbereidingen van de komende campagne. Haar motieven voor het opzetten van #Ikstavoorverzoening komen dan ook recht uit het hart.

 

In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten De Opmaat
Nijverheidsweg 5b 7122 LC
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2019   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten