U bent hier: Home  »  Coaching

Coaching

Soms zijn er levensgebeurtenissen die je diep raken en veel emoties oproepen. Het komt er dan op aan om aandacht te houden voor jezelf en zo goed mogelijk om te gaan met jezelf en jouw relaties. Hoe dierbaar je naasten je ook zijn, soms is er wat voor te zeggen om juist te spreken met een buitenstaander, die geen belangen in jouw leven heeft. Juist bij ingrijpende processen kan coaching helpen om (weer) sturing te geven aan je eigen handelen en bewuste keuzes te maken. Door stil te staan bij je eigen gevoelens ontstaat vaak de ruimte om zelf - stap voor stap - weer de regie te nemen over je leven.

Coaching is een laagdrempelige manier om persoonlijke dilemma’s en mogelijke oplossingen te onderzoeken. Levensdilemma’s hebben hun eigen betekenis. Inzicht in je eigen functioneren - en het effect daarvan op anderen - kan je daarbij sterken. In overleg met jou zoeken wij de meest passende werkvorm voor jouw begeleiding. Dat kunnen enkele gesprekken zijn of een uitgebreider traject. 

Coaching op de werkvloer

Ook binnen organisaties lopen relaties - op alle niveaus - soms moeizaam. Het is bekend dat ze niet vanzelf overgaan en soms zelfs leiden tot ernstige escalaties. Escalaties die kunnen leiden tot een slechte samenwerking, verminderende productiviteit en vaak ook ziekteverzuim. Aarzel niet om tijdig hulp in te schakelen. Daarmee kan onnodige escalatie veelal worden voorkomen. Professionele interventie onder leiding van een coach leidt vaak tot meer wederzijds begrip voor elkaars standpunten en draagt bij om tot nieuwe samenwerkingsafspraken te komen.

Bij loopbaan coaching kan het wenselijk zijn als je vragen hebt over de keuze voor je huidige werk of het gebrek aan plezier of juist voor jouw volgende carrière stap. Dan begeleiden wij jou in je vraag naar nieuwe inzichten. 

Relatiebegeleiding

Relaties hebben en onderhouden is niet altijd vanzelfsprekend. Soms zijn de problemen wel oplosbaar maar is het zoeken naar de juiste vorm. Of zijn bepaalde patronen zo ingeslepen dat je er samen niet meer uit komt. Vaak zijn problemen niet zo groot maar blijkt het vooral lastig om ieders eigen behoeften daarin aan elkaar uit te leggen. Hoe dan ook meer inzicht in je eigen handelen en dat van je partner kan voor beiden weer uitzicht bieden op haalbare oplossingen. 

Coaching via MGON

Coaching 3In Mediation Groep Oost-Nederland zijn meerdere mediators tevens als gecertificeerd coach werkzaam. Er zijn verschillende werkvormen.  In het kennismakingsgesprek wordt de hulpvraag en werkvorm met jou besproken. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder