U bent hier: Home  »  Coaching

Coaching

Coaching 1

Soms zijn er levensgebeurtenissen die je diep raken en veel emoties oproepen. Het komt er dan op aan om aandacht te houden voor jezelf en zo goed mogelijk om te gaan met jezelf en de ander. Hoe dierbaar je naasten je ook zijn, soms is er ook wat voor te zeggen om juist te spreken met een buitenstaander, die geen belangen in jouw leven heeft. Juist bij ingrijpende processen kan coaching je helpen om (weer) sturing te geven aan je eigen handelen en je eigen keuzes te maken. Door stil te staan bij je eigen gevoelens ontstaat vaak de ruimte om zelf  - stap voor stap - weer de regie te nemen over je leven.

Coaching is een laagdrempelige manier om persoonlijke dilemma’s en mogelijke oplossingen te onderzoeken. Levensdilemma’s hebben hun eigen betekenis. Inzicht in je eigen functioneren - en het effect daarvan op anderen - kan je daarbij sterken. In overleg met jou zoeken wij de meest passende werkvorm voor jouw begeleiding. 

Coaching op de werkvloer

Ook binnen organisaties kunnen relaties - op alle niveaus - soms moeizaam verlopen. Aarzel dan niet om tijdig hulp in te schakelen. Daarmee kan onnodige escalatie veelal worden voorkomen. Professionele reflectie onder leiding van een coach leidt vaak tot meer wederzijds begrip voor elkaars standpunten. 

Relatiebegeleiding

Coaching 2

Relaties hebben en onderhouden is niet altijd zo vanzelfsprekend. Soms zijn de problemen wel oplosbaar maar is het zoeken naar de juiste vorm moeilijk. Of zijn de patronen zo stevig ingeslepen dat je er samen niet meer uit komt. Soms zijn de problemen niet zo groot, maar blijkt het  vooral lastig om de eigen behoeften daarin aan elkaar uit te leggen. Oplossingsgericht werken aan inzicht in je eigen handelen en dat van je partner kan voor beiden weer uitzicht bieden op voor jullie haalbare oplossingen. 

Coaching via MGON

Coaching 3In de Mediation Groep Oost-Nederland zijn meerdere mediators tevens gecertificeerd coach. De kosten van coaching voor particulieren zijn inkomensafhankelijk. In sommige gevallen is de werkgever bereid mee te delen in de kosten. Voor zakelijke coaching hanteren wij een vast tarief.

Supervisie voor mediators

Mediator zijn is een solistisch vak. Soms maken personen of situaties dat je graag met een ervaren mediator zou willen sparren. Het kan dan gaan om een casus of over je eigen aandeel in het proces.  Ook is het mogelijk om in een veilige context te oefenen met vaardigheden of gesprekstechnieken. Een incidenteel gesprek of een begeleidingstraject zijn beide denkbaar, afhankelijk van jouw behoefte en vraagstelling. Soms kunnen er voor supervisie PE punten worden aangevraagd.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Kruisdijk 5, 7122 LL
Beltrum Zieuwentseweg 32a, 7156 RC
Deventer Keulenstraat 8 7418 ET
Doetinchem Gezellenlaan 12, 7005 AZ
Epe Stationsstraat 25, 8161 CP
Groenlo Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Goorsestraat 39, 7482 CB
Lochem Haalmansweg 42, 7241 CP
Lochem Laan Ampsen 15 7241 NG
Raalte Passage 1a 8102 EW
Rijssen-Holten Reggesingel 44, 7461 AK Rijssen
Ulft Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten