U bent hier: Home  »  Coaching

Coaching

Coaching 1

Soms zijn er levensgebeurtenissen die je diep raken en veel emoties oproepen. Het komt er dan op aan om aandacht te houden voor jezelf en zo goed mogelijk om te gaan met jezelf en jouw relaties. Hoe dierbaar je naasten je ook zijn, soms is er wat voor te zeggen om juist te spreken met een buitenstaander, die geen belangen in jouw leven heeft. Juist bij ingrijpende processen kan coaching helpen om (weer) sturing te geven aan je eigen handelen en bewuste keuzes te maken. Door stil te staan bij je eigen gevoelens ontstaat vaak de ruimte om zelf - stap voor stap - weer de regie te nemen over je leven.

Coaching is een laagdrempelige manier om persoonlijke dilemma’s en mogelijke oplossingen te onderzoeken. Levensdilemma’s hebben hun eigen betekenis. Inzicht in je eigen functioneren - en het effect daarvan op anderen - kan je daarbij sterken. In overleg met jou zoeken wij de meest passende werkvorm voor jouw begeleiding. Dat kunnen enkele gesprekken zijn of een uitgebreider traject. 

Coaching op de werkvloer

Ook binnen organisaties lopen relaties - op alle niveaus - soms moeizaam. Het is bekend dat ze niet vanzelf overgaan en soms zelfs leiden tot ernstige escalaties. Escalaties die kunnen leiden tot een slechte samenwerking, verminderende productiviteit en vaak ook ziekteverzuim. Aarzel niet om tijdig hulp in te schakelen. Daarmee kan onnodige escalatie veelal worden voorkomen. Professionele interventie onder leiding van een coach leidt vaak tot meer wederzijds begrip voor elkaars standpunten en draagt bij om tot nieuwe samenwerkingsafspraken te komen.

Bij loopbaan coaching kan het wenselijk zijn als je vragen hebt over de keuze voor je huidige werk of het gebrek aan plezier of juist voor jouw volgende carrière stap. Dan begeleiden wij jou in je vraag naar nieuwe inzichten. 

Relatiebegeleiding

Coaching 2

Relaties hebben en onderhouden is niet altijd vanzelfsprekend. Soms zijn de problemen wel oplosbaar maar is het zoeken naar de juiste vorm. Of zijn bepaalde patronen zo ingeslepen dat je er samen niet meer uit komt. Vaak zijn problemen niet zo groot maar blijkt het vooral lastig om ieders eigen behoeften daarin aan elkaar uit te leggen. Hoe dan ook meer inzicht in je eigen handelen en dat van je partner kan voor beiden weer uitzicht bieden op haalbare oplossingen. 

Coaching via MGON

Coaching 3In Mediation Groep Oost-Nederland zijn meerdere mediators tevens als gecertificeerd coach werkzaam. Er zijn verschillende werkvormen.  In het kennismakingsgesprek wordt de hulpvraag en werkvorm met jou besproken. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Kruisdijk 5, 7122 LL
Beltrum Zieuwentseweg 32a, 7156 RC
Deventer Keulenstraat 8 7418 ET
Deventer Singel 10 7411 HV
Doetinchem Gezellenlaan 12, 7005 AZ
Epe Stationsstraat 25, 8161 CP
Groenlo Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Goorsestraat 39, 7482 CB
Lochem Haalmansweg 42, 7241 CP
Lochem Laan Ampsen 15 7241 NG
Raalte Passage 1a 8102 EW
Rijssen-Holten Reggesingel 44, 7461 AK Rijssen
Ulft Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten