U bent hier: Home  »  Coaching en scholing mediators  »  Supervisie

Coaching & Scholing

CoachingSupervisieDe mediator in PaardentaalContact opnemen
"Mediation Groep Oost-Nederland, een deskundig en vertrouwd adres voor alle conflicten en geschillen"

Individuele supervisie mediator

- in samenwerking met VOV Consultancy -

Versterking persoonlijke effectiviteit door bewustwording eigen gedrag binnen de context van mediation.

Deze kortdurende, intensieve en individuele training heeft een supervisie-achtig karakter. De deelnemer krijgt een DNLA® onderzoek Sociale Competenties voorgelegd, bestaande uit 170 vragen, te maken via internet. De vragenlijst is wetenschappelijk ontwikkeld door het Max Planck instituut (München-Dld) en geeft inzicht op gedragseigenschappen die bepalend zijn voor de vraag hoe succesvol iemand zijn vak kan uitoefenen. De beantwoording en de hieruit voortvloeiende resultaten worden schriftelijk gerapporteerd en in een uitgebreid nagesprek door een DNLA-adviseur besproken en uitgewerkt binnen de context van het ambacht van mediator. Oplossingsrichtingen worden gezamenlijk onderzocht en valkuilen van de kernkwaliteiten waar nodig getoetst op functionaliteit versus vervorming. Het gesprek wordt afgesloten met de formulering van jouw persoonlijke leerdoelen.

Het systeem levert een certificaat op van de competenties die tenminste ok of hoger scoren. Het onderzoek is DIN-gecertificeerd op validiteit en betrouwbaarheid. Het systeem herkent bovendien of iemand sociaal wenselijke antwoorden geeft, het veilige midden aanhoudt of tegenstrijdig heeft geantwoord.

De inhoud van het gesprek heeft een vertrouwelijk karakter. Bij de schriftelijke rapportages maken pragmatische tips het mogelijk door zelfstudie een langere periode aandacht te behouden voor de geformuleerde leerdoelen. Verankering van het andere, meer functionele gedrag is veelal het gevolg. Dit onderzoek vormt ook een waardevolle voorbereiding op het af te leggen assessment t.b.v. de registratie bij de MfN.

Investering: Het beantwoorden van de onderzoeksvragen kost u een uur. Het nagesprek ongeveer 2 uur. De kosten voor het onderzoek en het nagesprek bedragen totaal € 500,- excl. BTW.

Het aantal PE punten bedraagt 4 in de categorie 2 ( goedgekeurd door MfN d.d. 5-9-2013).

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder