U bent hier: Home  »  Medewerker: Diny Veldhuisen

Diny Veldhuisen

Achtergrond en specialisme

Diny VeldhuisenErgens in de negentiger jaren van de vorige eeuw las ik een artikel over mediation. Bij het werk dat ik toen deed – project- en interimmanagement – kon ik mediationvaardigheden goed gebruiken. De basisopleiding in 1998 resulteerde in mijn inschrijving in het landelijke mediatorsregister. Nu wordt dat register beheerd door de Mediatorsfederatie Nederland en ben ik MfN-registermediator.

Sinds de afronding van de basisopleiding oefen ik dit prachtige vak uit. In eerste aanleg als arbeidsmediator, naast mijn diverse managementfuncties in profit- en non-profit-organisaties.

Na ruim 25 jaar in het bedrijfsleven houd ik mij sinds 2012 full time bezig met mediation en heb ik mij ook als familiemediator (familiekwesties, scheiding en omgang) en mediator in strafrecht bekwaamd.

Lukt het om welke reden dan ook niet om samen om tafel te gaan met de mediator dan vormt de door mij aangeboden online mediation een praktische uitweg.

In mijn mediationpraktijk heb ik regelmatig mensen aan tafel voor het regelen van een tweede scheiding. Vaak is de reden dat hun nieuw samengestelde gezin niet loopt. Mijn overtuiging is dat dat had kunnen worden voorkomen als er een goede basis was gelegd voor het nieuwe gezin. Daarom zet ik mijn mediationvaardigheden ook in als  Stiefplan-coach waarbij ik mensen help een stevig fundament onder hun nieuwe gezin te leggen. 

Type mediations

Arbeid, (echt-)scheiding en omgang, ouderschaps- en stiefplan, online bemiddeling, mediation in strafrecht.

Mijn motivatie als mediator

Als mens- en oplossingsgerichte generalist is mijn drijfveer mensen te helpen oplossingen voor hun meningsverschillen te vinden. Ik ben tevreden als zij hun blik weer op de toekomst kunnen richten. En, als er kinderen in het spel zijn, als goede afspraken gemaakt zijn, die hun in staat stellen hun leven met beide ouders te vervolgen. 

Ik ben een betrokken en empathische mediator met verstand van zaken. Cliënten noemen mij geduldig en rustig. Ik kan goed luisteren, analyseren en meedenken.

Ik weet hoeveel energie een conflict kost. Deze energie kan constructief ingezet worden om samen tot een oplossing te komen. Mijn motto is dat direct betrokkenen zelf – met enige hulp – heel goed in staat zijn hun kwesties op te lossen.

  • MfN Registermediator (Mediatorsfederatie Nederland / MfN)
  • Geaccrediteerd mediator - Rechtbank Gelderland en Overijssel
  • Geaccrediteerd familiemediator / High Trust - Raad voor Rechtsbijstand
  • Gecertificeerd Online Mediator (Juripax)
  • Gecertificeerd Stiefplan-coach (Stiefplan)
  • KIES-omgangsbegeleider
  • Secretaris Vereniging Online Mediators (VOM)
  • Vertrouwenscontactpersoon bij een tweetal sportverenigingen

Bereikbaar via

Telefoon 06 50 46 01 37
E-mail d.veldhuisen@mgon.nl

linkedin-24x24 Linkedin profiel Diny Veldhuisen

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder