Overig

Familieconflicten OuderbemiddelingBuurtproblemenOnline mediationContact opnemen
"Mediation Groep Oost-Nederland, een deskundig en vertrouwd adres voor alle conflicten en geschillen"

Online mediation

Woon je ver uit elkaar waardoor het lastig is bijeenkomsten te plannen? Heb je een auditieve of andere beperking waardoor je makkelijker op schrift dan mondeling communiceert? Wil je de ander even liever niet in persoon ontmoeten? Of wil je tijd besparen terwijl je het over de meeste dingen al eens bent? Dan is online mediation iets voor jou.

Voorwaarden online mediation

De online mediation wordt gedaan met behulp van speciale software op een beveiligde website. Het gebruik van de software is niet ingewikkeld. Je moet wel enigszins vaardig zijn met de computer en met internet. De mediation wordt begeleid door een ervaren mediator die tevens een op online mediation gerichte opleiding met goed gevolg heeft afgerond. Je neemt plaats achter de computer wanneer het jou past.

Werkwijze

De mediation gaat van start met het tekenen van de mediationovereenkomst. Daarna vult je achter de computer het intakeformulier in waarmee de mediation daadwerkelijk van start is gegaan. De mediator probeert de mediation zo snel mogelijk te laten verlopen. Het verzoek is om steeds binnen twee werkdagen te reageren op een nieuw bericht.
De afspraken zijn pas bindend als ze op papier zijn gezet en ieders handtekening daaronder is gezet.

Mengvorm

Om voortvarend met een mediation van start te gaan en tijd in de beginfase te besparen, is het ook mogelijk het eerste gedeelte van de mediation via online mediation te doen. Je vult de intakeformulieren in en gaat pas daarna met de andere partij onder leiding van de mediator om tafel.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder