Overig

Familieconflicten OuderbemiddelingBuurtproblemenOnline mediationContact opnemen
"Mediation Groep Oost-Nederland, een deskundig en vertrouwd adres voor alle conflicten en geschillen"

Ouderbemiddeling

Om in de communicatie de overstap te maken van wat je als ex-partners niet meer wilt naar wat je als ouders wel wilt, staan we in de mediation stil bij jullie verleden als partners en jullie toekomst als co-ouders.

Miscommunicatie ex-partners

De vanzelfsprekende wijze waarop de koers van het gezin tot stand kwam in het verleden vervalt als er door een scheiding twee nieuwe gezinssituaties ontstaan. De schok die dat geeft kan door elk op een ander moment wordt gevoeld en zo leiden tot miscommunicatie; gevoelens van rouw en pijn (boos, bang, bedroefd) blijven opduiken, ook na de scheiding.

Communicatie co-ouders

De nieuwe verhouding als co-ouders vraagt om een daarbij passende communicatie. Dit is een hele opgave, zeker als de nog onverwerkte emoties van ex-partners daarin doorwerken. Hoezeer collega-ouders ook hun best doen om dit verschijnsel voor hun kinderen te verbergen, deze voelen het toch mee, zeker als de strijd henzelf betreft.

Kinderen voelen zich veilig als zij ervaren dat hun ouders elkaar steunen. Voor kinderen is het akkoord van hun ouders belangrijker dan de inhoud van het akkoord. Het loont dan ook de moeite om via ouderbemiddeling te werken aan jullie communicatie in de toekomst.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder