Zakelijk

ArbeidsconflictenOnderwijsmediationMediation bij organisatiesContact opnemen
"Mediation Groep Oost-Nederland, een deskundig en vertrouwd adres voor alle conflicten en geschillen"

Mediation bij organisaties

Mediation wordt ingezet bij conflicten tussen personen of groepen van personen en bij conflicten tussen organisaties of binnen organisaties.

Ongebonden

Mediation is niet gebonden aan een bepaalde bedrijfstak of een bepaald vakgebied. De expertise van de mediator ligt op het gebied van procesbegeleiding en conflictbemiddeling. De mediator is geen inhoudelijk expert. Dat voorkomt dat vakkennis de neutraliteit van de mediator tijdens het bemiddelingsproces in het geding brengt.

Profit en non-profit

Mediation Groep Oost-Nederland biedt bedrijven, organisaties en publieke organen de mogelijkheid om onder leiding van deskundige mediators zakelijke en/of persoonlijke conflicten op een constructieve wijze tot een oplossing te brengen. Geschillen in een zakelijke omgeving, binnen directies, besturen, maatschappen of tussen leidinggevende en medewerker. Maar ook bij geschillen tussen burger, cliënt en organisatie in de publieke en non-profit sector biedt MGON mediation een goede oplossing. MGON ondersteunt met behulp van mediation tot een krachtig en betekenisvol proces met veelal duurzame resultaten te komen. De inzet van een professionele en onafhankelijke conflictbemiddelaar, de mediator, zorgt vaak voor een effectieve, betrouwbare en veilige oplossing. De mediators van MGON beschikken over specifieke affiniteit met en expertise van vele soorten organisaties.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten De Opmaat
Nijverheidsweg 5b 7122 LC
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2019   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten