Zakelijk

ArbeidsconflictenOnderwijsmediationMediation bij organisatiesContact opnemen
"Mediation Groep Oost-Nederland, een deskundig en vertrouwd adres voor alle conflicten en geschillen"

Mediator voor organisaties in Gelderland

Bent u op zoek naar een mediator voor een organisatie in Gelderland? Dan bent u bij Mediation Groep Oost- Nederland (MGON) aan het juiste adres. Wij bemiddelen bij allerlei soorten conflicten, zowel binnen organisaties als tussen organisaties (profit en non-profit). Onze mediators zijn ongebonden, doortastend en respectvol.

MGON, voor neutrale bemiddeling bij conflicten

Conflicten bij organisaties zorgen voor spanning en kosten veel tijd. Een mediator voor organisaties is niet gebonden aan een bepaalde bedrijfssector. Wij zijn expert in ons vak en geen inhoudelijk expert. Ons team heeft veel kennis en ervaring in conflictbemiddeling en procesbegeleiding, waardoor wij neutraliteit kunnen garanderen. Samen met de betrokken partijen kijken we naar de toekomst en bespreken we de emoties die gepaard gaan met het conflict. Waarom mediation voor arbeid inschakelen? Het is belangrijk om professionele hulp te krijgen bij mediation voor arbeid. Conflicten binnen directies, tussen leidinggevende en medewerker, of tussen organisaties onderling zijn meestal complex: of het nu binnen de profit-sector of non-profitsector is. De mediator gaat met u op zoek naar de kern van het conflict/de oorzaak van het probleem. Dat is het vertrekpunt om tot een uitvoerbare en acceptabele oplossing te komen die recht doet aan ieders belangen. Zo komen we tot een effectief resultaat.

Onze diensten op een rijtje

Mediation Groep Oost-Nederland biedt een veilige oplossing voor uiteenlopende problemen bij arbeidsconflicten, een eigen bedrijf, coaching, onderwijsmediation, schulden en fiscale kwesties. Ook voor andere soorten problemen kunt u een beroep op ons doen. Onze medewerkers zetten alles op alles om duurzame resultaten te behalen waar alle partijen mee verder kunnen. Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft. Of maak direct een afspraak voor mediation voor arbeid in Gelderland!

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder