Zakelijk

ArbeidsconflictenOnderwijsmediationMediation bij organisatiesContact opnemen
"Mediation Groep Oost-Nederland, een deskundig en vertrouwd adres voor alle conflicten en geschillen"

Onderwijsmediation

In het onderwijs staat de samenwerking rondom kinderen centraal en is onderling vertrouwen een voorwaarde. Een goede communicatie tussen ouders, leerlingen, teamleden en de school is essentieel om escalatie van conflicten te voorkomen.

Uitgangspunt van onderwijsmediation is de wens om het geschil op schoolniveau op te lossen en gezamenlijk naar een oplossing te zoeken. Onderwijsmediation houdt de deur open voor het gesprek tussen leerlingen, ouders, teamleden, directies of besturen, opdat zij weer samen door de schooldeur te kunnen.

Conflicten over onderwijskundige keuzes van de school, het pedagogisch handelen van de leerkracht, veiligheid, pesten of de informatieverstrekking aan gescheiden ouders lenen zich bij uitstek voor onderwijsmediation. De mediation kan zich ook richten op het herstel van het vertrouwen en de relatie tussen directie en team of tussen werkgever en werknemer.

Omdat je met elkaar verder wilt of omdat je ervoor kiest om samen tot een goede afronding te komen. 

Zowel aan de kant van de werknemer die het betreft als de organisatie. De MGON mediator is er voor alle conflicten in werksituaties.

Onderwijsmediator

De onderwijsmediator heeft ruime ervaring in het onderwijs en beweegt zich in het kader van de Wet Primair Onderwijs. Teammediation geschiedt in co-mediation met een arbeidsmediator.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder