U bent hier: Home  »  Mediator in Berkelland

Los uw conflict op via mediation van Ruurlo tot Neede

Professionele en persoonlijke mediation in Eibergen, Borculo en omstreken

In welke fase van uw leven u zich ook bevindt: het is altijd mogelijk dat u in een moeilijk conflict verstrikt raakt. Ingrijpende gebeurtenissen zoals een echtscheiding, een zakelijk conflict of problemen met buurtgenoten kunnen u veel stress en zorgen opleveren. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen. Een mediator is in dat geval een goed aanspreekpunt. Wanneer u in de gemeente Berkelland woont en op zoek bent naar een professionele mediator in bijvoorbeeld Ruurlo of Neede, staat Mediation Groep Oost-Nederland voor u klaar. 

Het doel van een mediator is om een goede tussenweg te vinden tussen u en de persoon waarmee u een conflict heeft. Beide partijen voelen zich misschien niet gehoord of hebben het gevoel dat er geen einde aan het conflict lijkt te komen. Wij zijn in staat om een persoonlijk gesprek aan te gaan waarbij we tot de kern van het probleem komen. We bekijken niet alleen welke geschillen u heeft, maar richten ons ook op de overeenkomsten die beide betrokkenen hebben. Op deze manier is het mogelijk om een compromis te sluiten waar beide partijen tevreden mee zijn. Een pijnlijk conflict uit het verleden wordt zo afgesloten, waardoor u beiden weer zicht heeft op een stressvrije toekomst. 

Onze mediators hanteren een efficiënte en flexibele werkwijze, waardoor vrijwel ieder conflict effectief kan worden aangepakt. Het maakt niet uit welke problemen u heeft, want wij zorgen altijd voor creatieve oplossingen. Hierbij is het vooral ons doel om samen tot een oplossing te komen, altijd in goed overleg. Bent u op zoek naar professionele mediation en woonachtig in Eibergen of Borculo? Neem dan vooral een keer contact op met Mediation Groep Oost-Nederland. Wij zijn beschikbaar voor de gehele gemeente Berkelland en daardoor altijd makkelijk te bereiken.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder