U bent hier: Home  »  Gemeente Lochem

Mediation in de gemeente Lochem: Gorssel Eefde Harfsen

Liggen mensen in Almen, Barchem, Epse, Eefde, Gorssel, Harfsen, of Laren ook wel eens wakker over een woordenwisseling? Mediation bemiddelt tussen buren, partners, familie of op het werk.

Mediation in Gorssel, Eefde en Harfsen

Wrijving geeft glans?

Ook in een plattelandsgemeente als Lochem, waar de meeste mensen hun buren nog wel kennen, zijn wel eens wrijvingen tussen mensen of speelt een scheiding. Maar juist als je nauw samenleeft in een buurtschap als Zwiep, Exel, Kring van Dorth of Joppe is het wel eens lastig om het gesprek aan te gaan over wat je dwars zit. Mediation biedt uitkomst.

Buurtbemiddeling

Soms kan buurtbemiddeling prima hulp bieden bij kwesties tussen buren. De buurman die altijd net het gras maait met zijn motormaaier als je in Barchem buiten wilt genieten van de zon, of het buurmeisje in Epse dat haar favoriete muziek te hard afspeelt.

Ingewikkelde kwesties

Soms kom je er echt niet uit en is andere hulp nodig. Wanneer er al tijden een kwestie speelt in de familie die elke verjaardag weer als een roze olifant in de kamer staat of wanneer je er op je werk echt niet meer uitkomt met je baas of collega of als je wilt scheiden. Dan kan een professionele MfN registermediator uitkomst bieden. Deze begeleidt het gesprek, bewaakt de voortgang en stuurt het proces. Ook voor een scheiding hoef je niet altijd naar een advocaat.

Een mediator uit de buurt

En of je nou in Laren, Barchem, Almen, Eefde, Harfsen, Epse of Gorssel woont, onze werklocatie in Lochem is altijd dichtbij. Ook staan onze mediators klaar voor de mensen uit de Kring van Dorth, Exel, Joppe of Zwiep

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder