U bent hier: Home  »  Over mgon  »  Medewerkers van MGON

MGON

Wie zijn wijOnze mediatorsOnze missieBlogContact opnemen
"Mediation Groep Oost-Nederland, een deskundig en vertrouwd adres voor alle conflicten en geschillen"

Onze mediators

De mediators van MGON hebben grondige kennis van actuele wet- en regelgeving en kunnen omgaan met allerlei conflicten. Deze combinatie maakt hen bij uitstek geschikt tot goede bemiddelaars. Er is brede ervaring binnen de groep aanwezig, opgedaan in het maatschappelijk werk, onderwijs, sociaal raadsliedenwerk, diverse managementfuncties in de profit en non-profit sector alsmede bij diverse lokale overheden en op arbeidsrechtelijk gebied.

De Nederlandse Mediators Federatie (MfN) beheert een kwaliteitsregister van mediators. Daarin worden alleen gekwalificeerde mediators opgenomen, die een door de MfN erkende training of opleiding hebben gevolgd. De MGON mediators werken volgens de gedragsregels van de MfN. Registratie en gedragsregels zijn gericht op een goede kwaliteit van mediation. De mediators van MGON zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Bijna alle mediators van MGON zijn ingeschreven in het register van de Raad voor Rechtsbijstand. 
Rechtbanken en het Juridisch Loket (voorheen Bureau Rechtshulp) verwijzen cliënten alleen naar MfN-registermediators. Mocht je in aanmerking willen komen voor een tegemoetkoming in de kosten (inkomensafhankelijk), dan moet je een geregistreerde mediator inschakelen die is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand

Ons mediation team bestaat uit:

Antoinette Duenk Ik ben werkzaam als NMI mediator en als sociaal raadsvrouw. Het mediatorschap voer ik uit sinds 1998, eerst onder de vlag van Sensire, sinds 2004 als mediator MGON. Daarnaast werk ik sinds 1990 als sociaal raadsvrouw bij Sensire. Lees meer › Caroline Eggermont Ik ben een MfN-registermediator met een achtergrond als gedragswetenschapper (orthopedagoog), die voorts de specialisatieopleidingen tot Familiemediator en Stiefoudercoach heeft gevolgd. Lees meer › Diny Veldhuisen Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. En heb onder meer projecten geleid en uitgevoerd bij tal van organisaties en uitgebreide ervaring als manager. Zo heb ik mijn vaardigheid opgedaan in het oplossen van problemen en het leiding geven aan mensen en processen... Lees meer › John Bezema Sinds 2005 ben ik werkzaam als bemiddelaar/mediator. Eveneens ben ik werkzaam geweest als zorgconsulent, als indicatiesteller voor de AWBZ en als manager binnen een franchiseorganisatie. Lees meer › Rob van Dijk Vanuit het verleden heb ik een jarenlange ervaring als leidinggevende binnen de overheid. Sedert 2001 ben ik zelfstandig ondernemer met in al onze activiteiten: de mens centraal. Begeleider van vele individuele en organisatie- ontwikkelingstrajecten, interim functies als directeu... Lees meer › Saskia Tegenbosch Ik heb als jurist ruim 25 jaar ervaring met de juridische wereld. Mijn specialismen liggen enerzijds in het arbeidsrecht en anderzijds bij het algemene bedrijfsjuridische werk. Veel van mijn werk doe ik als interim-jurist. Daarnaast heb ik een praktijk als juridisch adviseur van ... Lees meer › Vincent Weijermars Jarenlange ervaring in het algemeen maatschappelijk werk en heeft daarnaast grondige kennis van actuele wet- en regelgeving. Kan omgaan met allerlei diepgaande emotionele conflicten. Deze combinatie en achtergrond maakt mij juist bij uitstek geschikt tot goede bemiddelaar. Daarna... Lees meer ›

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Kruisdijk 5, 7122 LL
Beltrum Zieuwentseweg 32a, 7156 RC
Deventer Keulenstraat 8 7418 ET
Deventer Singel 10 7411 HV
Doetinchem Gezellenlaan 12, 7005 AZ
Epe Stationsstraat 25, 8161 CP
Groenlo Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Goorsestraat 39, 7482 CB
Lochem Haalmansweg 42, 7241 CP
Lochem Laan Ampsen 15 7241 NG
Raalte Passage 1a 8102 EW
Rijssen-Holten Reggesingel 44, 7461 AK Rijssen
Ulft Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten