U bent hier: Home  »  Mederwerker: Rob van Dijk

Rob van Dijk

Achtergrond en specialisme

Rob van DijkVanuit het verleden heb ik een jarenlange ervaring als leidinggevende binnen de overheid. Sedert 2001 ben ik zelfstandig ondernemer met in al onze activiteiten: de mens centraal. Begeleider van vele individuele en organisatie- ontwikkelingstrajecten, interim functies als directeur, bestuurder, projectleider en leidinggevende; zowel in binnen- als buitenland. Als mediator van het eerste uur ruim 15 jaar (1999) actief en tot 2018 ingeschreven als MfN registermediator. Bewust heb ik, na 19 jaar, gekozen om niet langer geregistreerd te staan bij het MfN. Het vinden van de oplossing is soms belangrijker dan de vorm en hiermee creëer ik meer ruimte voor de cliënten en het proces. 

Type mediations

Arbeids- en zakelijke conflicten, samenwerkingsvraagstukken (zowel tussen personen als ook teams) en overige voorkomende conflict- of bemiddelingssituaties zowel bij overheid als in bedrijfsleven.

Mijn motivatie als mediator

Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen handelen. Daar ligt zijn kracht. Vanuit dat gegeven stimuleer ik de dialoog tussen partijen. Als sensitief analyticus weet ik een probleem naar de kern te herleiden en faciliteer ik partijen in hun zoektocht om vanuit belangen mogelijkheden voor de toekomst te vinden.

Door het onbespreekbare bespreekbaar te maken ontstaat veelal beweging in standpunten en ruimte voor nieuwe mogelijkheden. De door personen zelf gevonden oplossingen geven het meeste draagvlak voor een houdbare oplossing. Daarop investeer ik.  Mijn ervaring in mediations lopen sterk uiteen van vertrouwenskwesties, intimidatie, private en publieke sector, burger en overheid, samenwerking binnen teams, arbeidsconflicten en echtscheidingen.

Bereikbaar via

Telefoon 06 18 80 11 48
E-mail r.vandijk@mgon.nl

linkedin-24x24 Linkedin profiel Rob van Dijk

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder