U bent hier: Home  »  Scheidingen  »  Scheidingen: Eigen bedrijf

Eigen bedrijf en scheidingen

Steeds meer zien wij dat partners al dan niet gezamenlijk een eigen bedrijf hebben. Een eenmanszaak, een VOF of een BV. Het kan soms complex zijn om tot verdeling of waardering te komen.

Regelmatig is het noodzakelijk om in dat verband samen te werken met accountants en/of andere deskundigen. Een eenmanszaak kan relatief eenvoudig te overzien zijn, maar een BV met meerdere medewerkers, goodwillwaarde, etc is een onderwerp dat specialistische kennis vraagt.

Vaak is het zo dat als er een bedrijf is er ook huwelijkse voorwaarden zijn. Omdat huwelijkse voorwaarden niet altijd worden nageleefd kan het zijn dat het toch niet zo eenvoudig is als dat het lijkt. Ook kan het voorkomen dat bijvoorbeeld de partner heeft meegewerkt in het bedrijf die niet van hem/haar is terwijl er geen loon tegenover stond. Of..

Zoals gezegd kan het juridisch en soms ook fiscaal zeer ingewikkeld zijn. Bij MGON proberen we met jullie beiden (en de deskundigen) tot een oplossing te komen die voor beiden rechtvaardig is. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies / afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp of wilt u graag een afspraak maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen rustig en zorgvuldig te beantwoorden.

Contact opnemen
In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:
Aalten Centrum ACTerhoek
Polstraat 1a, 7121 DH Aalten
Doetinchem Symbus Personeelsdienst
Transportweg 12, 7007 CN
Groenlo Jansen & De Vries
Buitenschans 45, 7141 EK
Haaksbergen Fysiotherapie Schmitz
Hibbertsstraat 22, 7481 JD
Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft Ondernemersfabriek DRU
Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld HeelHuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2, 7231 NB
Naar boven
Copyright MGON 2017 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring   |  Cookie Verklaring   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0543 - 466 655
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten
Sluiten
Veiligheidsmelding: MGON blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder